ERIHYVÄ Gluteeniton leivonta 30.3.2016

ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestetään 30.3.2016 klo 10:00-16:00 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa.

Päivän aikana kerrotaan gluteenittoman leivonnan perusteista ja tuotekehityksen suunnittelusta sekä eri raaka-aineista ja niiden käyttäytymisestä gluteenittomassa leivonnassa esimerkkiraaka-aineiden avulla. Päivän lopuksi päästään seuraamaan gluteenittomien tuotteiden valmistusta käytännön leivontademojen ja esimerkkituotteiden avulla.

Katso tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ

Tapahtuman ilmoittautuminen on sulkeutunut. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja elli.laukkala@foodwest.fi

Lisätietoja antaa tarvittaessa projektipäällikkö Eeva-Liisa Lehto, 040 825 5056 ja tuotekehitysasiantuntija Elli Laukkala,050 5606 484,  etunimi.sukunimi@foodwest.fi

Jaa

Lue myös

Food Service(5)
Hankkeet(10)
Ideamylly(19)
Kuluttajatutkimus(76)
Laatu ja elintarviketurvallisuus(43)
Luokitusvalvonta(10)
Ravitsemus(5)
Ravitsemustiimi(3)
Rekry(11)
Sopimusvalmistus(10)
Suomalainen menestysresepti(45)
Tiedote(2)
Timanttien tekijät(41)
Tuotekehitys(61)
Tuotetietopalvelu(27)
Valmistus(11)
Yleiset(65)