ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestetään 30.3.2016 klo 10:00-16:00 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa.
Päivän aikana kerrotaan gluteenittoman leivonnan perusteista ja tuotekehityksen suunnittelusta sekä eri raaka-aineista ja niiden käyttäytymisestä gluteenittomassa leivonnassa esimerkkiraaka-aineiden avulla. Päivän lopuksi päästään seuraamaan gluteenittomien tuotteiden valmistusta käytännön leivontademojen ja esimerkkituotteiden avulla.
Katso tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ
Tapahtuman ilmoittautuminen on sulkeutunut. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja elli.laukkala@foodwest.fi
Lisätietoja antaa tarvittaessa projektipäällikkö Eeva-Liisa Lehto, 040 825 5056 ja tuotekehitysasiantuntija Elli Laukkala,050 5606 484, etunimi.sukunimi@foodwest.fi