Elintarviketurvallisuuskulttuuri näkyväksi digitalisaation avulla

Webinaari Teams -alustalla  19.8.2021 klo 12.30-14.30

Elintarviketoimijoiden edellytetään kehittävän elintarviketurvallisuuskulttuuria toiminnassaan keväällä 2021 julkaistun säädösmuutoksen velvoittamana. Hygienia-asetuksen 852/2004 muutoksen myötä uutena asiana on vaatimus elintarviketurvallisuuskulttuurin luomisesta ja ylläpidosta.

Elintarviketurvallisuuskulttuuri on osa joidenkin standardien vaatimuksia, ja nyt asetuksen myötä se laajenee koskemaan kaikkia elintarviketoimijoita. Asetus asettaa vaatimukset niin johdon kuin koko organisaation toiminnalle.

Webinaarissa käymme läpi käytännönläheisesti, miten vaatimukset otetaan osaksi yritysten jokapäiväistä toimintaa ja pureudumme niiden käytännön toteutustapoihin omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien digitalisaatiota hyödyntäen.  ­ ­­­­­­

Ohjelma:

Aloitus

Elintarviketurvallisuuskulttuuri, säädös- ja standardivaatimukset käytännönläheisesti
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen

Digitaalinen järjestelmä elintarviketurvallisuuskulttuurin hallintaan – Umbrella Interactive             Laatuasiantuntija Mariaana Koskinen

Loppuyhteenveto

 

Ilmoittaudu mukaan 17.8.2021 mennessä tästä linkistä

Webinaari on maksuton.

Lisätietoja:

Sirkku Aarinen                                                  Mariaana Koskinen
Kehityspäällikkö                                              Laatuasiantuntija
Puh. 050 0891 814                                          Puh. 050 3234 933
sirkku.aarinen@foodwest.fi                           mariaana.koskinen@foodwest.fi

Jaa