Webinaari Teams -alustalla 19.8.2021 klo 12.30-14.30
Elintarviketoimijoiden edellytetään kehittävän elintarviketurvallisuuskulttuuria toiminnassaan keväällä 2021 julkaistun säädösmuutoksen velvoittamana. Hygienia-asetuksen 852/2004 muutoksen myötä uutena asiana on vaatimus elintarviketurvallisuuskulttuurin luomisesta ja ylläpidosta.
Elintarviketurvallisuuskulttuuri on osa joidenkin standardien vaatimuksia, ja nyt asetuksen myötä se laajenee koskemaan kaikkia elintarviketoimijoita. Asetus asettaa vaatimukset niin johdon kuin koko organisaation toiminnalle.
Webinaarissa käymme läpi käytännönläheisesti, miten vaatimukset otetaan osaksi yritysten jokapäiväistä toimintaa ja pureudumme niiden käytännön toteutustapoihin omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien digitalisaatiota hyödyntäen.
Ohjelma:
Aloitus
Elintarviketurvallisuuskulttuuri, säädös- ja standardivaatimukset käytännönläheisesti
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen
Digitaalinen järjestelmä elintarviketurvallisuuskulttuurin hallintaan – Umbrella Interactive Laatuasiantuntija Mariaana Koskinen
Loppuyhteenveto
Ilmoittaudu mukaan 17.8.2021 mennessä tästä linkistä
Webinaari on maksuton.
Lisätietoja:
Sirkku Aarinen Mariaana Koskinen
Kehityspäällikkö Laatuasiantuntija
Puh. 050 0891 814 Puh. 050 3234 933
sirkku.aarinen@foodwest.fi mariaana.koskinen@foodwest.fi