Avoin työpaikka: Tutkimushaastattelija

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on noin 30 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään elintarviketutkimusta! Me Foodwestillä tutkimme sitä, mitä ihmiset haluavat syödä nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaanamme on elintarviketeollisuus pienistä start-upeista aina Suomen suurimpiin elintarvikevalmistajiin. Työsi on haastatella uusia testituotteita arvioivia kuluttajia.

Työ tapahtuu Foodwestin omissa tutkimustiloissa Helsingissä/Tampereella tai alueen marketeissa, toteutuspaikka määritellään projektikohtaisesti. Työ on osa-aikaista ja tarjolla on joustavasti sekä aamu- että iltavuoroja. Tutkimushaastattelijan työ sopii erinomaisesti lisätienestiksi opintojen oheen.

Emme vaadi aiempaa työkokemusta, vaan koulutamme sinut tehtävään. Toivomme sinulta positiivisuutta sekä rohkeutta ihmisten kohtaamisessa. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereella tiedonkeruukoordinaattori Heini Tavaststjerna, puh. 040-554 3573 ja Helsingissä tiedonkeruukoordinaattori Pasi Ravattinen, puh. 044-730 4155

Jätä hakemus oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9f6d2184

Jaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.