Foodwestissa viime keväänä kehityspäällikkönä aloittanut Sirkku Aarinen nauttii, kun voi hyödyntää vahvaa osaamistaan useissa elintarvikealan yrityksissä. Tuotekehitys- ja laatupäällikköinä isoissa ruokayrityksissä työskennellyt ammattilainen kokee kiehtovaksi sen, että hänellä on nyt tavallaan monta työyhteisöä.

– Käynnit paikan päällä asiakkaan luona ovat antoisia ja tärkeitä projektien etenemisen kannalta, hän kertoo.

Foodwestin tarjoamia asiantuntijapalveluita on mahdollista hyödyntää monella tavoin.  Joissakin tilanteissa Sirkku toimiiulkoisena laatupäällikkönä, toisinaan hän antaa vetoapua jossain projektissa.

– Me Foodwestissa pystymme antamaan asiakkaille kehitysloikkia, jotka säästävät aikaa ja työn resursseja. Toimimme vetoapuna yrityksen projekteissa ja autamme heitä ratkaisemaan kehitysongelmat, hän kuvailee.

Elintarvikkeiden laatu on Suomessa hyvällä mallilla. Sirkku toteaa, että asiat ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina. Elintarviketurvallisuutta säätelevät standardit luovat toiminnalle raamit, mutta jokaisen yrityksen laatu syntyy tavasta toimia eri tilanteissa.

Tampereen toimipisteessä työskentelevä Sirkku asuu maaseudulla. Hänen aviomiehensä viljelee maata, joten pellolta pöytään -ajatus on tuttu kotiympyröistä. Kaksi aikuista tytärtä ovat muuttaneet kotoa opiskelemaan. Vapaa-ajalla Sirkku harrastaa liikuntaa, suosikkilajeja ovat kuntosali ja pilates.

– Ystävät ovat minulle tärkeitä. Käymme porukalla kulttuuritapahtumissa ja viikonlopun mittaisilla ulkomaanmatkoilla, hän kertoo.

 

Timanttia nyt
  • Iloa ja hyvinvointia kasvispainotteisista uusista ruokatuotteista
  • Vastuullisuus ja innovatiivisuus yhdessä
  • Hyvähenkiset työyhteisöt niin Foodwestilla kuin yhteistyökumppaneilla

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.