Toimin Foodwestillä erityisesti kasvisproteiinien ekstruusioprosessit käsissäni pitävänä tuotekehittäjänä. Työssäni saan toimia moninaisten ja inspiroivien projektien parissa aina meijerituotteista juomapuolelle ja valmisruokiin – työni vetovoima onkin sen monipuolisuudessa.
Koulutukseltani olen bio- ja elintarviketekniikan insinööri, jonka lisäksi opiskelen työni ohella kemiantekniikan diplomi-insinööriksi. Persoonana olen utelias ja kokeilunhaluinen tiimipelaaja, ja omaan vahvaa kiinnostusta elintarvikealan tuotteisiin sen eri segmenteistä.
Tartun projektiin kuin projektiin innostuksella ja asiantuntevalla otteella, oli kyse sitten tyypillisistä liha-analogeista tai kokeellisemmista startup-maailman tuoteideoista. Monipuoliset projektit pitävät työn antoisana ja tiedonhaluisen mielen virkeänä!
Työni ohella syvennän asiantuntemustani ja osaamistani opinnoissani, jonka lisäksi puuhastelen pienimuotoisten viljelysten sekä 3D-tulostusprojektien parissa.