Kehityspäällikkö – Development manager

Sissi Kaskela

Sijainti: Tampere
Palvelu: Tuotekehitys, Food Service

Sissillä on vahva ja monipuolinen osaaminen elintarvike- ja ravintola-alasta. Sissi on työskennellyt opetus- ja koordinointitehtävissä sekä lukuisissa projektiluontoisissa asiantuntija- ja kehitystehtävissä elintarviketeollisuudessa ja ravintolasektorilla. Foodwestillä Sissi luotsaa erilaisia kehitysprojekteja erityisesti Food Service –sektorilla. Sissin vahvuutena on rohkea ja ennakkoluuloton, mutta analyyttinen ote projekteihin. Tehdään yhdessä mahdottomasta mahdollista!

Vapaa-ajallaan Sissi rentoutuu ulkoilemalla, lukemalla ja tietenkin seuraamalla alan trendejä ja kehitystä vierailemalla kiinnostavissa ruokaravintoloissa. Kotikeittiössä Sissi kehittää arkisin koko perheelle maistuvia nopeita ruokia, viikonloppuisin taas nautitaan pidemmän kaavan mukaan. Aina tilaisuuden tullen Sissi singahtaa maailmalle, mielellään herkulliseen ja lämpimään ruokakohteeseen.

The only thing I like better than talking about food is eating.

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.