Palveluassistentti

Eeva Ala-Nikkola

Sijainti: Seinäjoki
Palvelu: Johtoryhmä & Myynti

Eevan työpäivät täyttyvät monipuolisista työtehtävistä, kuten mm. erilaisista yleisistä toimiston, hallinnon assistentin ja henkilöstöhallinnon työtehtävistä. Työkokemusta Eevalta löytyy monelta alalta ja monesta työpaikasta jo kouluvuosilta lähtien, joten voisikin sanoa, että monenlaista kokemusta löytyy tämän iloisen persoonan takaa. Ja jos jonkin asian parissa ilmenee ongelmia tai tiedonpuutetta, niin Eeva etsii siihen kyllä tietoa tai ratkaisuehdotuksia.

Vapaa-aika Eevalla kuluu ratsu- ja ravihevosten parissa, välissä kalastellen, luonnosta nauttien ja lasten kanssa puuhastellen. Myös käsityöt, lukeminen ja leivonta löytyvät Eevan mielipuuhien listalta. Ruoanlaitto on myös pop, silloin kun siihen ehtii paneutua. Ohjeiden seuraaminen vain tahtoo jäädä, sillä makunystyrät kertoilevat usein omaa kieltänsä ja ideat tulevat sitä mukaa kun ruokaa valmistaa, toki sitä ehkä helpottaa jo takaa löytyvä ruoka-alan koulutus ja työkokemus.

Haasteet tekevät elämästä mielenkiintoisen ja niistä selviytyminen elämästä merkityksellisen

Uutishuone

Liity mukaan uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Foodwestin tapahtumista ja koulutuksista sekä elintarvikealan ajankohtaisista aiheista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.