ETSIMME TUOTETESTAAJIA

Haluatko jatkossa osallistua Foodwestin järjestämiin elintarvikeaiheisiin kuluttajatutkimuksiin?

Kutsumme sinut mukaan Foodwestin kuluttajapaneeliin! Panelistinamme pääset vaikuttamaan siihen,
millaisia elintarvikkeita kaupan hyllyillä nähdään.

LIITY TÄSTÄ!


Miksi liittyä Foodwestin kuluttajapaneeliin?

  • Saat sähköpostitse kutsuja erilaisiin tutkimuksiin. Voit itse päättää, millaisiin tutkimuksiin haluat osallistua, eikä tutkimuksiin osallistuminen katso aikaa tai paikkaa.
  • Saamasi tutkimuskutsut voivat olla sähköisiä kyselyitä ja erilaisia tuotetestauksia.
  • Suosituissa tuotetesteissämme saat arvioitavaksi tuotenäytteitä ja vastaat niitä koskeviin kysymyksiin netissä kotoa käsin. Tuotenäytteet ovat testaajille aina ilmaisia. Testaamme paljon myös erityisruokavalioihin sopivia tuotteita!
  • Tutkimuskohtaisesti vaihdellen testituotteet on mahdollista noutaa joko Foodwestin tai Postin noutopisteiltä. Lisäksi järjestämme tuotetestauksia toimipisteissämme Helsingissä ja Tampereella. Mukaan voit siis ilmoittautua riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.
  • Tutkimukset voivat olla tuotetestien lisäksi myös verkkoyhteisötutkimuksia tai nettitestejä.
  • Tutkimuskohtaisten palkkioiden lisäksi arvomme säännöllisin väliajoin palkintoja kaikkien tuotetesteihin ja nettikyselyihin osallistuneiden kesken (mm. GoGift-lahjakortit).

Tutkimusten kutsut lähetetään valitaan panelisteille satunnaisotannalla, joten saat monipuolisia ja vaihtelevia tutkimuskutsuja sinulle mahdollisesti sopiviin, erityyppisiin tutkimuksiin.

Kuluttajapaneeliin liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit halutessasi perua jäsenyytesi milloin tahansa. Foodwest Oy ei luovuta tietojasi eteenpäin ulkopuolisille tahoille. Kuluttajapaneelia ei koskaan käytetä markkinointitarkoituksiin ja saat meiltä yhteydenottoja vain tutkimusasioissa. Lue lisää siitä, miten käsittelemme tietojasi:  Tietosuojaseloste

 

LIITY TÄSTÄ!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.