Tuotetta kehitetään ja testataan loppuasiakas, tuotanto ja kauppa huomioiden.

Foodwest Oy:n tuotekehityspalvelut soveltuvat hyvin erilaisiin tarpeisiin sekä isoille että pienille yrityksille. Foodwest Oy:n tuotekehitystiimi koostuu erittäin monipuolisen osaamis- ja kokemustaustan omaavista tekijöistä. Tuotekehityksessä huomioidaan aina loppuasiakas, tuotanto ja kauppa. Asiantuntijamme ovat tottuneet työskentelemään tehokkaasti sekä laajojen kokonaisuuksien että yksittäisten tuotteiden ja applikaatioiden kehityksessä.

Palveluitamme käyttävät muun muassa elintarviketeollisuus-, Food Service-, ravintolisä- ja kosmetiikka-alojen toimijat. Uusia tuotteita kehitetään kotimaan lisäksi yhä enenevissä määrin myös vientimarkkinoille. Hiomme tuotteesta timantin, joka miellyttää loppukäyttäjää, mutta ottaa huomioon myös tuotannon ja kaupan vaatimukset.

Ryhdytäänkö töihin?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Yhteydenottopyyntö

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevasta linkistä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.