Työskentelen tällä hetkellä Foodwestillä tuotantopäällikkönä. Taustani ravintola-alalla, jossa työskentelin 12 vuotta, innosti minua siirtymään elintarvikealalle. Lähdin opiskelemaan elintarviketekniikkaa ja Foodwestin herätettyä kiinnostukseni, pääsin aluksi kesätöihin tuotannon puolelle. Kesätyöntekijästä etenin työharjoittelun kautta tuotantovastaavaksi ja myöhemmin tuotantopäälliköksi. Nykyisessä roolissani vastuullani ovat muun muassa tuotannon esihenkilönä toimiminen, tuotannon suunnittelu ja asiakaskontaktit.
Työpäiväni alkaa tuotantotiloissa päivän tilanteen arvioinnilla. Laadin ohjeistuksia tiimille, päivitän tuotannon suunnitelmat ja vastailen asiakkaiden sähköposteihin. Koska tuotantotyöhön kuuluu usein yllättäviä tilanteita, ongelmanratkaisukyky on olennainen osa rooliani. Päiväni sisältää usein myös uusien tuotteiden ja projektien käynnistämistä sekä myyntityötä.
Esihenkilönä olen avoin, suorapuheinen ja läsnä oleva, ja arvostan tasa-arvoa sekä kaikkien kunnioittamista. Uskon, että hyvä esihenkilö osaa tehdä joustavasti myös alaistensa tehtäviä. On myös ehdoton asiakkaan etu, että yllättäviin haasteisiin tartutaan empimättä, ja että tuotanto toimii tehokkaasti vaihtelevissakin tilanteissa. Tämä käytännönläheinen lähestymistapa näkyy siinä, että osallistun itsekin tuotantotyöhön.
Lämpimin muisto työyhteisöstäni liittyy leikkauksen jälkeisiin päiviin, jolloin sain TAYS:iin kukkalahetyksen ja tsemppiviestin videotervehdyksenä työkavereiltani. Tämä ele kuvasti hienosti työyhteisömme yhteenkuuluvuutta ja huolenpitoa. Vapaa-ajalla harrastan sählyä ja kokeilen toisinaan myös muita lajeja, kuten nyrkkeilyä tai pilatesta. Äänikirjat ovat myös tärkeä osa arkeani; en osaisi lenkkeillä ilman niitä.