Tutkijana saan tehdä merkittävää työtä sen eteen, että kaupan hyllyltä löytyy kuluttajien arkeen ja juhlaan sopivia huippulaatuisia tuotteita. Työpäiväni täyttyvät muun muassa suunnittelu- ja selvitystyöstä, asiakasviestinnästä ja tulosten analysoinnista: toiminkin asiakkaidemme tukena läpi tutkimusprosessin. Työtäni teen ensisijaisesti ihmistä, sekä asiakasta että kuluttajaa, varten – täydellä sydämellä.
Eteenpäin katsovana persoonana pyrin jatkuvasti kehittämään ja syventämään kuluttajakäyttäytymiseen liittyvää osaamistani: uskonkin, että aito innostus ja motivaatio työhöni näkyy kollegoilleni ja asiakkailleni. Positiivisuus ja järjestelmällisyys ovat työpäivieni kulmakiviä, ja työssä pitää olla myös tekemisen meininkiä! Foodwestilla vietettyjen vuosien aikana olen saanut kasvaa paitsi ammatillisesti myös henkilökohtaisella saralla: elämänmuutosten myötä myös omat kulutustottumukset ovat kokeneet mullistuksia, joita on mielenkiintoista peilata työhöni, ja sieltä takaisin.
Vapaa-aikaani täyttävät sekä elintarviketieteen opintojen loppuunsaattaminen että perheen parissa puuhastelu. Luonnossa liikkuminen yhdessä lasteni kanssa tarjoaa keholle liikettä ja irrottaa ajatukset työstä. Nautimme myös yhdessä kokkailusta ja metsän aarteiden, sienten ja puolukoiden, keräilystä.