FI
EN
FI
EN
Palvelut
Avaa osion palvelut
Tuotekehitys
Raaka-aineet, reseptikehitys ja hintakalkyylit
Ingredienttien applikaatiokehitys
Aistinvarainen arviointi
Säilyvyystutkimukset
Säilyvyystutkimukset
Uusi idea on meille innostava sytyke, joka pistää kehityksen rattaat pyörimään.
Tuotteen säilyvyysaikasuositusten määrittäminen aistittavan ja mikrobiologisen laadun perusteella.
Ryhdytäänkö töihin?
Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.
Täytä yhteydenottolomake
Katso asiantuntijamme
Yhteydenottopyyntö
Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevasta linkistä.
Nimi
*
Puhelinnumero
*
Sähköposti
*
Viesti
*
Comments
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Asiantuntijamme
Kuluttajatutkimus
Kuluttajatutkimus
Tuoteidean konseptointi
Kuluttajalähtöinen konseptikehitys
Kategoriatutkimukset, Usage & attitude
Tuotetestaus
Shopper-tutkimukset ja hyllysimulaatiot
Food service -sektorin tutkimukset
Pakkaustutkimukset
Kansainväliset markkinatutkimukset
Ideointi
Ideointi
Ideointi ja tiedonhaku
Food service
Tuotekehitys
Tuotekehitys
Raaka-aineet, reseptikehitys ja hintakalkyylit
Ingredienttien applikaatiokehitys
Aistinvarainen arviointi
Säilyvyystutkimukset
Ravitsemus
Tuotetieto
Elintarviketurvallisuus
Elintarviketurvallisuus
Tiedolla johtamisen ohjelmisto – Umbrella Interactive
Luokitusvalvonta
Työntutkimus
Sopimusvalmistus
Uutishuone
Urasivut
Hankkeet
Menestyksen kaava
Foodata
Tutkimusvastaajille
Ota yhteyttä
FI
EN
FI
EN