Videon lataus

Moikka testiryhmäläinen!

Pääset lähettämään kuvaamasi videon tai videot klikkaamalla alla olevaa “Lähetä videoni!” – painiketta. Linkki avautuu uuteen välilehteen, joten voit palata vielä näihin ohjeisiin tarvittaessa. Löydät nämä samat tiedot myös tuotenoudossa saamastasi videoreportterin ohjepaperista.

Luethan vielä ohjeet videoiden lähettämiseen: 

  1. Klikkaa “Lähetä videoni” -painiketta, niin pääset lähetyssivulle. Paina Add Files (Liitä tiedostoja)  ja valitse laitteesi kuvagalleriasta kuvaamasi video tai videot. Yhden lähetyksen enimmäiskoko on 20 gigatavua, ja lähetys voi sisältää useita yksittäisiä videoita. Tarvittaessa voit tehdä useamman lähetyksen.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kohtaan Your email (Sähköpostiosoitteesi).
  3. Klikkaa nuolta kohdassa Package settings (Lähetyksen asetukset).
  4. Merkitse nuolesta avautuviin lisätietokenttiin seuraavat tiedot:
    • Oma nimesi kohtaan Package name (Lähetyksen nimi)
    • Mahdolliset videota koskevat lisätiedot kohtaan Message (Viesti)  
  5. Lähetä videosi painamalla Send Package (Lähetä nämä tiedostot). Odota hetki sulkematta sivua, kun tiedostosi ladataan valmiiksi ja lähetyksesi tallentuu. Lähettämiseen kuluva aika riippuu videoiden kestosta ja määrästä sekä verkkoyhteytesi nopeudesta.
  6. Kun näet vihreän oikein-merkin, lähetyksesi on valmis ja voit sulkea sivun. Saat vielä vahvistusviestin, josta näet lähetykseen kirjaamasi tiedot.


Lähettämällä videosi meille annat samalla luvan käyttää sitä osana TV-ohjelmaa (Suomalainen menestysresepti 6).
Jos videollasi esiintyy muita henkilöitä, huomioithan, että sinulla tulee olla myös heidän suostumuksensa videon lähettämiseen ja heidänkin tulee olla tietoisia siitä, että video saatetaan esittää TV-ohjelmassa.

LÄHETÄ VIDEONI!

Ongelmia videoiden kuvaamisessa tai lähettämisessä?
Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tuotetesti@foodwest.fi tai soittamalla Foodwestin kuluttajapuhelimeen (+358 40 164 6089).

 

Jos et ole vielä arvioinut tuotetta tai kuvannut videota, tässä vielä mainitsemisen arvoisia asioita:

  • Kuvaa video kännykällä tai tabletilla ja pidä laite aina käännettynä vaakasuuntaan kuvatessasi.
  • Vältäthän useamman tuotteen kuvaamista samaan videoklippiin! Kuvaa, maistele ja arvioi ja kommentoi eri tuotteet aina omille videoilleen.
  • Jos puhut videolla, vältä meluisia tai tuulisia paikkoja. Puhu mahdollisimman lähellä laitetta, jolla kuvaat.
  • Kun aloitat kuvaamisen, odota muutama sekunti ennen kuin alat puhua. Anna tallennuksen jatkua aina muutama sekunti puheen päätyttyä.