Uusi idea on meille innostava sytyke, joka pistää kehityksen rattaat pyörimään.

Työntutkimuspalveluita voidaan hyödyntää räätlöidysti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tehtävät työt sisältöineen sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

Työntutkimuksen tavoitteena on saavuttaa parantunut tuottavuus, työhyvinvointi ja kannattavuus tehokkailla, taloudellisilla ja turvallisilla työmenetelmillä ja työolosuhteilla.

Työntutkimusta voidaan käyttää yrityksissä esimerkiksi tavoitteiden asettamiseen, tuotannon suunnitteluun ja tasapainottamiseen sekä resurssien suunnitteluun ja kuormituksen selvittämiseen.

Menetelminä olevien normaaliaika-, havainnointi- ja jatkuvan ajankäyttötutkimusten tulosten avulla voidaan sekä tehostaa että kehittää tuotantoa ja työmenetelmiä, hakea tuotannon pullonkauloja ja selvittää ajankäyttöä, esim. miten paljon häiriöihin kuluu aikaa. Myös tuotteiden hinnoitteluun saadaan työntutkimuksen kautta tärkeää tietoa ajankäytön ja resurssien tarpeen selvityksen myötä. Lisäksi ensisijaisen tärkeää on, että kaikessa tekemisessä otetaan laatu ja työturvallisuus huomioon.


Työntutkimuksen tavoitteena on parantuneen tuottavuuden ohella työhyvinvointi ja kannattavuus tehokkailla, taloudellisilla ja turvallisilla työmenetelmillä ja työolosuhteilla. Näitä menetelmiä on käytetty hyväksi myös Foodwestin uuden tehtaan käyttöönotossa, joka palvelee asiakasta tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle unohtamatta kuluttajaymmärrystä.


Yhteystiedot: juha.koskenoja@foodwest.fi

Ryhdytäänkö töihin?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Yhteydenottopyyntö

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevasta linkistä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.